Opskrifter

Her på siden kan du se opskrifter fra Hanne & Svend Stysiek. 

Nyeste

Chokolademousse med Kathrine Andersen chokoladeplader.

Chokolademousse med Kathrine Andersen chokoladeplader.

For at lave den lækre chokolademousse skal du bruge følgende til 4 personer: 4 æggeblommer,1 plade Kathrine Andersen chokolade, 1-2 spsk. sukker og 2½ dl. piskefløde. Pisk sukker og æggeblommer. Smelt chokoladen over svag varme i vandbad. Hæld...

læs mere
Pærer i Muscat vin

Pærer i Muscat vin

2  pærer, 2 dl. Muscat vin og 1 tsk. kanel passer til 2 personer. Hertil kan serveres ost, f.eks. Gorgonzola og Prima Donna. Is passer ligeledes godt til. Der serveres desuden hasselnødder der har ligget i Agavesirup til. Tilberedning: Pærerne halveres, skrælles og...

læs mere
Paella

Paella

Kuverter 2Tid: 1 t. 10minType: AftenAnbefalet fin: Crianza - Vina Ijalba. Om denne opskriftBy: Hanne Stysiek Ideen til denne ret har jeg fået efter et besøg i Barcelona hvor vi nød denne fantastiske spanske hofret. Nyd den sammen med et godt glas spansk vin.  Du...

læs mere

Populære opskrifter

Chokolademousse med Kathrine Andersen chokoladeplader.

Chokolademousse med Kathrine Andersen chokoladeplader.

For at lave den lækre chokolademousse skal du bruge følgende til 4 personer: 4 æggeblommer,1 plade Kathrine Andersen chokolade, 1-2 spsk. sukker og 2½ dl. piskefløde. Pisk sukker og æggeblommer. Smelt chokoladen over svag varme i vandbad. Hæld...

læs mere
Pærer i Muscat vin

Pærer i Muscat vin

2  pærer, 2 dl. Muscat vin og 1 tsk. kanel passer til 2 personer. Hertil kan serveres ost, f.eks. Gorgonzola og Prima Donna. Is passer ligeledes godt til. Der serveres desuden hasselnødder der har ligget i Agavesirup til. Tilberedning: Pærerne halveres, skrælles og...

læs mere