Opskrifter
Her på siden kan du se opskrifter fra Hanne & Svend Stysiek.
Nyeste
Chokolademousse med Kathrine Andersen chokoladeplader.
For at lave den lækre chokolademousse skal du bruge følgende til 4 personer: 4 æggeblommer,1 plade Kathrine Andersen chokolade, 1-2 spsk. sukker og 2½ dl. piskefløde. Pisk sukker og æggeblommer. Smelt chokoladen over svag varme i vandbad. Hæld...
Pærer i Muscat vin
2 pærer, 2 dl. Muscat vin og 1 tsk. kanel passer til 2 personer. Hertil kan serveres ost, f.eks. Gorgonzola og Prima Donna. Is passer ligeledes godt til. Der serveres desuden hasselnødder der har ligget i Agavesirup til. Tilberedning: Pærerne halveres, skrælles og...
Paella
Kuverter 2Tid: 1 t. 10minType: AftenAnbefalet fin: Crianza - Vina Ijalba. Om denne opskriftBy: Hanne Stysiek Ideen til denne ret har jeg fået efter et besøg i Barcelona hvor vi nød denne fantastiske spanske hofret. Nyd den sammen med et godt glas spansk vin. Du...
Populære opskrifter
![Chokolademousse med Kathrine Andersen chokoladeplader.](https://vin-stysiek.dk/wp-content/uploads/2019/05/KAC-Chokoladeplader-til-chokolademousse.jpg)
Chokolademousse med Kathrine Andersen chokoladeplader.
For at lave den lækre chokolademousse skal du bruge følgende til 4 personer: 4 æggeblommer,1 plade Kathrine Andersen chokolade, 1-2 spsk. sukker og 2½ dl. piskefløde. Pisk sukker og æggeblommer. Smelt chokoladen over svag varme i vandbad. Hæld...
![Pærer i Muscat vin](https://vin-stysiek.dk/wp-content/uploads/2019/02/Pærer-i-Muscat-vin-fra-Boeckel-004-2-1080x675.jpg)
Pærer i Muscat vin
2 pærer, 2 dl. Muscat vin og 1 tsk. kanel passer til 2 personer. Hertil kan serveres ost, f.eks. Gorgonzola og Prima Donna. Is passer ligeledes godt til. Der serveres desuden hasselnødder der har ligget i Agavesirup til. Tilberedning: Pærerne halveres, skrælles og...