Om os

Vin-Stysiek åbnede i juli 1994 på adressen Tinggade 1, 4100 Ringsted.

Virksomheden drives nu fra Kildebrinken 20, 4100 Ringsted.

Historien om Vin- Stysiek

Alt vin der sælges i butikken importeres direkte fra vinbonden til Ringsted. Vinbønderne er besøgt mange gange igennem årerne, og det er meget vigtigt for os, at kende personerne bag vinene og at have været på stedet, så vi kan give kunderne så gode oplysninger som muligt om selve vinen, vinbonden, stedet og området i det hele taget. Det er i det hele taget meget vigtigt for os, at alle føler sig godt tilpas, når de kommer i butikken, så vi kan få en god vinsnak, og at vejledningen bliver så god som overhoved muligt.

I 1986 var Svend i Bourgogne hvor han var med til vinhøsten, og selve vinfremstillingen, og fik der en vigtig viden, som har været til stor hjælp igennem årerne.

Der importeres vine fra Tyskland, Italien, Spanien og Frankrig. Vi har ofte smagsprøver på nogle af vores vine, så man har mulighed for at smage inden man køber.

Vinene sælges fra Kildebrinken 20, Ringsted torsdag kl. 10.00 – kl. 18.00 og første lørdag i måneden fra kl. 10.00 – kl. 14.00 alle andre dage kontaktes på telefon 61 55 79 82.

Derudover er der kunder rundt omkring på Sjælland, hvor vinene bliver solgt til, og det drejer sig om blomsterbutikker, gårdbutikker, livsstilsbutikker m.m., så det er noget vi er rigtig glade for, og de kunder besøges først på ugen

Udover vinene sælger vi også chokolade fra Kathrine Andersen Chokolade, der er danskproduceret chokolade fremstillet af de bedste råvarer, og hvor der er kræset om hvert enkelt stykke chokolade.

Entusiast-øl har vi fra det Ringsted lokale bryggeri Dagmarbryggeriet, og herudover også forskellige specialiteter bl.a. fra Puk´s Delikatesser på Bornholm.

Vi pakker meget gerne gavekurve, og det kan vi gøre i stort set alle prisklasser.

Vi tilbyder

Vin

Direkte import af vine fra Frankrig, Spanien, Italien og Tyskland.

Smagsprøver

Smag før du køber. Hos Vin-Stysiek er der mulighed for at smage før du køber.

Chokolade

Kathrine Andersen Chokolade, der er danskproduceret chokolade.

Special øl

Stort udvalg af special fra Dagmarbryggeriet.

Gavekurve

Køb gavekurve hos Vin-Stysiek. Vi pakker i stort set alle prisklasser.

Vinsmagning

Vin-Stysiek afholder med jævne mellemrum vinsmagning.